Bog & idéLars Uggerhøj

Bøger skrevet af Lars Uggerhøj

Læs mere om Lars Uggerhøj
2 produkter
2 produkter
Magt og forandring i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Magt og forandring i socialt arbejdeLars Uggerhøj
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Magt og forandring i socialt arbejde
Socialt miljøarbejde i lokalsamfundet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt miljøarbejde i lokalsamfundetLars Uggerhøj
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt miljøarbejde i lokalsamfundet

Mere om Lars Uggerhøj

Der findes forskellige bøger skrevet af Lars Uggerhøj på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Uggerhøj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjælp eller afhængighed" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Magt og forandring i socialt arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Hjælp eller afhængighed" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Socialt miljøarbejde i lokalsamfundet" udgivet af Gyldendal

Lars Uggerhøjs bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lars Uggerhøj hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lars Uggerhøj fås i flere formater. Bøgerne af Uggerhøj er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Uggerhøjs "Hjælp eller afhængighed"

Hos Bog & idé er "Hjælp eller afhængighed" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Lars Uggerhøj. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Magt og forandring i socialt arbejde" af Lars Uggerhøj

Det er muligt at købe Lars Uggerhøjs "Magt og forandring i socialt arbejde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Uggerhøj