Bog & idéLars Ulriksen

Bøger skrevet af Lars Ulriksen

Læs mere om Lars Ulriksen
4 produkter
4 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
God undervisning på de videregående uddannelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
God undervisning på de videregående uddannelserLars Ulriksen
449,96 DKK
Paperback
(0)
God undervisning på de videregående uddannelser
Når gymnasiet er en fremmed verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når gymnasiet er en fremmed verdenLars Ulriksen Susanne Murning Aase Bitsch Ebbensgaard
71,96 DKK
Hæftet
(0)
Når gymnasiet er en fremmed verden
Når gymnasiet er en fremmed verden
Når gymnasiet er en fremmed verdenLars Ulriksen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Når gymnasiet er en fremmed verden

Mere om Lars Ulriksen

Der findes en del bøger skrevet af Lars Ulriksen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Ulriksen.
Bøgerne fra Lars Ulriksen findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den sociologiske dimension i pædagogikken" udgivet af Frydenlund - "Læringsmiljø og naturvidenskab på htx - resultater fra et forskningsprojekt om det tekniske gymnasium" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Læringsmiljø og naturvidenskab på htx" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Den sociologiske dimension i pædagogik" udgivet af Frydenlund - "God undervisning på de videregående uddannelser" udgivet af Frydenlund - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Social Change and Adult Education Research" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Når gymnasiet er en fremmed verden" udgivet af Samfundslitteratur - "Den sociologiske dimension i pædagogik" udgivet af Frydenlund

Lars Ulriksens bøger

Lars Ulriksen har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Ulriksens bøger fås i samtlige formater. Ulriksens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den sociologiske dimension i pædagogikken" af Lars Ulriksen

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Ulriksen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Lars Ulriksen "Læringsmiljø og naturvidenskab på htx - resultater fra et forskningsprojekt om det tekniske gymnasium"

Hos Bog & idé er "Læringsmiljø og naturvidenskab på htx - resultater fra et forskningsprojekt om det tekniske gymnasium" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ulriksen