Bog & idéLars Ulslev Johannesen

Bøger skrevet af Lars Ulslev Johannesen

Læs mere om Lars Ulslev Johannesen
1 produkter
1 produkter
De danske tigre. Med livet som indsats i Afghanistan
STREAM
De danske tigreLars Ulslev Johannesen
79,95 DKK
Lydbog
(6)
De danske tigre

Mere om Lars Ulslev Johannesen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Lars Ulslev Johannesen. På listen nedenfor finder du Johannesens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De danske tigre" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "De danske tigre" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "De danske tigre " i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "De danske tigre. Med livet som indsats i Afghanistan" udgivet af Gyldendal Lyd

Mere om Lars Ulslev Johannesens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lars Ulslev Johannesen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Lars Ulslev Johannesen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Johannesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De danske tigre" af Lars Ulslev Johannesen

Hos Bog & idé er "De danske tigre" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Johannesens serie "Gyldendal pocket bøger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"De danske tigre" af Lars Ulslev Johannesen

"De danske tigre" kan købes online som mp3-cd. Dette er en også en fantastisk bog fra Johannesen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af Johannesens serie "Gyldendal pocket bøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Ulslev Johannesen