Bog & idéLars Vargö

Bøger skrevet af Lars Vargö

Læs mere om Lars Vargö
1 produkter
1 produkter
Korea : en civilisation i kläm
Korea : en civilisation i klämLars Vargö
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Korea : en civilisation i kläm

Mere om Lars Vargö

Der findes en del bøger af Lars Vargö tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Vargös nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Lars Vargö tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Korea : en civilisation i kläm" udgivet af Carlsson Bokförlag - "Japan" udgivet af Askholm

Bøger skrevet af Lars Vargö

Du kan købe to bøger af Lars Vargö her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Vargö som indbundet. Vargös bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Korea : en civilisation i kläm" af Lars Vargö

Det er muligt at købe Lars Vargös "Korea : en civilisation i kläm" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

Lars Vargö "Japan"

Hos Bog & idé er "Japan" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Askholm.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Vargö