Bog & idéLars Vedel Kessing

Bøger skrevet af Lars Vedel Kessing

Læs mere om Lars Vedel Kessing
5 produkter
5 produkter
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriErik Simonsen
719,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Adipositas
BOEGERTILSTAERKPRIS
AdipositasCharlotte Seeger
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Adipositas

Mere om Lars Vedel Kessing

Der er flere bøger af Lars Vedel Kessing online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kessing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard - "Adipositas" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels - "Klinisk psykiatri" udgivet af Munksgaard

Lars Vedel Kessings bøger

Lars Vedel Kessing har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Kessings bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Kessing er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Vedel Kessings "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

Hos Bog & idé er "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" tilgængelig som vg-typo3. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Lars Vedel Kessing. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Lars Vedel Kessing "Sygdomslære for ikke-klinikere"

Hos Bog & idé er "Sygdomslære for ikke-klinikere" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Vedel Kessing