Bog & idéLars Vedsø

Bøger skrevet af Lars Vedsø

Læs mere om Lars Vedsø
1 produkter
1 produkter
Arabisker I
Arabisker ILars Vedsø
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Arabisker I

Mere om Lars Vedsø

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Lars Vedsø. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Vedsø.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arabisker I" udgivet af Redtag - "Luftwaffe" udgivet af Redtag - "Luftwaffe bd. 1" udgivet af REDTAG Folrag - "Luftwaffe" udgivet af Redtag - "Lakse- og havørredfiskeri - i de jyske åer" udgivet af Redtag

Mere om Lars Vedsøs bøger

Du kan bestille fem bøger af Lars Vedsø her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Vedsøs bøger fås i samtlige formater. Vedsøs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Arabisker I" af Lars Vedsø

Hos Bog & idé er "Arabisker I" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Redtag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Luftwaffe" af Lars Vedsø

Hos Bog & idé er "Luftwaffe" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Redtag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Vedsø