Bog & idéLars Viinholt Nielsen

Bøger skrevet af Lars Viinholt Nielsen

Læs mere om Lars Viinholt Nielsen
1 produkter
1 produkter
Gribskovbanen
BOEGERTILSTAERKPRIS
GribskovbanenLars Viinholt Nielsen
406,66 DKK
Indbundet
(0)
Gribskovbanen

Mere om Lars Viinholt Nielsen

Der er blot én bog af Lars Viinholt Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Gribskovbanen". Det er Jernbanebøger, der har udgivet den på dansk. "Gribskovbanen" er desuden udgivet i serien "Dansk Jernbane-Klub".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gribskovbanen" af Lars Viinholt Nielsen

Hos Bog & idé er "Gribskovbanen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Nielsens serie "Dansk Jernbane-Klub". Det er Jernbanebøger, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Viinholt Nielsen