Bog & idéLasse Blond

Bøger skrevet af Lasse Blond

Læs mere om Lasse Blond
1 produkter
1 produkter
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
379,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund

Mere om Lasse Blond

Du kan kun finde en enkelt bog af Lasse Blond her hos Bog & idé. Det er "Videnskab, teknologi og samfund". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Videnskab, teknologi og samfund" af Lasse Blond

Det er muligt at købe Lasse Blonds "Videnskab, teknologi og samfund" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lasse Blond skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Blond