Bog & idéLasse Folke Henriksen

Bøger skrevet af Lasse Folke Henriksen

Læs mere om Lasse Folke Henriksen
2 produkter
2 produkter
Netværksanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
NetværksanalyseLasse Folke Henriksen og Christian Waldstrøm
179,96 DKK
Paperback
(0)
Netværksanalyse
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog

Mere om Lasse Folke Henriksen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Lasse Folke Henriksen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Henriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "CBS og magten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Netværksanalyse " i serien "Metoder i samfundsvidenskab og humaniora" udgivet af Samfundslitteratur - "Netværksanalyse" i serien "Metoder i samfundsvidenskab og humaniora" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Lasse Folke Henriksen

Du kan købe fire bøger af Lasse Folke Henriksen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Henriksens bøger kommer i forskellige formater. Lasse Folke Henriksen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lasse Folke Henriksens "Sociologiens problemer - en grundbog"

Det er muligt at købe Lasse Folke Henriksens "Sociologiens problemer - en grundbog" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lasse Folke Henriksen "CBS og magten"

Det er muligt at købe Lasse Folke Henriksens "CBS og magten" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Folke Henriksen