Bog & idéLasse Højlund Christensen

Bøger skrevet af Lasse Højlund Christensen

Læs mere om Lasse Højlund Christensen
6 produkter
6 produkter
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Retsplejeloven og Bruxelles I-ForordningenAnne Loise Brormann
4459,95 DKK
Indbundet
(0)
Retsplejeloven og Bruxelles I-Forordningen
Konkurs
KonkursKim Sommer Jensen
1099,95 DKK
Hardback
(0)
Konkurs
Den civile retspleje
Den civile retsplejeLasse Højlund Christensen
1379,95 DKK
Hæftet
(0)
Den civile retspleje
EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder
EU's Charter om Grundlæggende RettighederLouise Halleskov Storgaard
1279,95 DKK
HARDBACK
(0)
EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder
Rekonstruktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
RekonstruktionUlrik Rammeskow Bang-Pedersen
989,96 DKK
Hardback
(0)
Rekonstruktion
Konkurs
KonkursUlrik Rammeskow Bang-Pedersen
1279,95 DKK
EBOG
(0)
Konkurs

Mere om Lasse Højlund Christensen

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger skrevet af Lasse Højlund Christensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den civile retspleje" udgivet af Gyldendal - "Konkurs" udgivet af Djøf Forlag - "Rekonstruktion" udgivet af Djøf Forlag - "EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet (DJØF) - "Den civile retspleje" udgivet af Gyldendal - "Konkurs" udgivet af Djøf Forlag - "Rekonstruktion" udgivet af DJØF - "Fremtidige fordringer" udgivet af DJØF

Bøger af Lasse Højlund Christensen

Du kan købe otte bøger af Lasse Højlund Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Christensens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den civile retspleje" af Lasse Højlund Christensen

Hos Bog & idé er "Den civile retspleje" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Konkurs" af Lasse Højlund Christensen

"Konkurs" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Højlund Christensen