Bog & idéLasse Lindekilde

Bøger skrevet af Lasse Lindekilde

Læs mere om Lasse Lindekilde
5 produkter
5 produkter
Introduction to Political Sociology
Introduction to Political SociologyRune Stubager
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduction to Political Sociology
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Introduktion til komparativ politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til komparativ politikCamilla T.N. Sørensen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til komparativ politik
Danmark og de fremmede
Danmark og de fremmedeManni Crone
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Danmark og de fremmede
Politisk protest, aktivisme og sociale bevægelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politisk protest, aktivisme og sociale bevægelserLasse Lindekilde
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Politisk protest, aktivisme og sociale bevægelser

Mere om Lasse Lindekilde

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Lasse Lindekilde. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Lindekilde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Introduction to Political Sociology" udgivet af Gyldendal - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Introduktion til komparativ politik" udgivet af Gyldendal - "Politisk protest, aktivisme og sociale bevægelser" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Danmark og de fremmede" udgivet af Gyldendal

Lasse Lindekildes bøger

Lasse Lindekilde har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lasse Lindekilde kommer i udvalgte formater. Lindekilde har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lasse Lindekildes "Metoder i statskundskab"

Hos Bog & idé er "Metoder i statskundskab" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lasse Lindekilde "Introduction to Political Sociology"

Hos Bog & idé er "Introduction to Political Sociology" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Lindekilde