Bog & idéLasse Lund Madsen

Bøger skrevet af Lasse Lund Madsen

Læs mere om Lasse Lund Madsen
6 produkter
6 produkter
Kommenteret straffelov - Speciel del
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommenteret straffelov - Speciel delLasse Lund Madsen
1385,96 DKK
Hardback
(0)
Kommenteret straffelov - Speciel del
Kommenteret straffelov. Almindelig del
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommenteret straffelov. Almindelig delLasse Lund Madsen
1529,96 DKK
Hardback
(0)
Kommenteret straffelov. Almindelig del
Strafferet 2
Strafferet 2Lasse Lund Madsen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Strafferet 2
EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder
EU's Charter om Grundlæggende RettighederLouise Halleskov Storgaard
1279,95 DKK
HARDBACK
(0)
EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder
Strafferet 1
Strafferet 1Lasse Lund Madsen
539,95 DKK
EBOG
(0)
Strafferet 1
Strafferet 2
Strafferet 2Lasse Lund Madsen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Strafferet 2

Mere om Lasse Lund Madsen

Der er mange bøger skrevet af Lasse Lund Madsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strafferet 2" udgivet af Djøf Forlag - "Kommenteret straffelov - Speciel del" udgivet af Djøf Forlag - "Strafferet 1" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Strafferet 1" udgivet af Djøf Forlag - "Strafferet 1" udgivet af Djøf Forlag - "Kommenteret straffelov" udgivet af Djøf Forlag - "EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet (DJØF)

Bøger skrevet af Lasse Lund Madsen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Lasse Lund Madsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lasse Lund Madsen kommer i flere forskellige formater. Madsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Strafferet 2" af Lasse Lund Madsen

"Strafferet 2" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Lasse Lund Madsen "Kommenteret straffelov - Speciel del"

Det er muligt at købe Lasse Lund Madsens "Kommenteret straffelov - Speciel del" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Lund Madsen