Bog & idéLasse Lyngbo

Bøger skrevet af Lasse Lyngbo

Læs mere om Lasse Lyngbo
3 produkter
3 produkter
De magiske børn 1: Marco Polos skat
STREAM
Marco Polos skatLasse Lyngbo
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Marco Polos skat
De magiske børn: Marco Polos skat (1)
Marco Polos skatLasse Lyngbo
59,95 DKK
EBOG
(5)
Marco Polos skat
De magiske børn 2: Hævnen fra Athen
STREAM
Hævnen fra AthenLasse Lyngbo
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Hævnen fra Athen

Mere om Lasse Lyngbo

Lasse Lyngbo har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lyngbos nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De magiske børn 2: Hævnen fra Athen" udgivet af People's - "Hævnen fra Athen" i serien "De magiske børn" udgivet af People’sPress - "De magiske børn 1: Marco Polos skat" udgivet af People'sPress - "De magiske børn: Marco Polos skat (1)" udgivet af People'sPress - "Marco Polos skat" i serien "De magiske børn" udgivet af People’sPress

Mere om Lasse Lyngbos bøger

Lasse Lyngbo har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan købe Lasse Lyngbo bøger i flere formater. Lyngbo har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De magiske børn 2: Hævnen fra Athen" af Lasse Lyngbo

Det er muligt at købe Lasse Lyngbos "De magiske børn 2: Hævnen fra Athen" som lydbog. Med Lasse Lyngbos "De magiske børn 2: Hævnen fra Athen" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er People's, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lasse Lyngbo "Hævnen fra Athen"

Hos Bog & idé er "Hævnen fra Athen" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er en del af Lyngbos serie "De magiske børn". Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Lyngbo