Bog & idéLászló Krasznahorkai

Bøger skrevet af László Krasznahorkai

Læs mere om László Krasznahorkai
2 produkter
2 produkter
Modstandens melankoli
BOEGERTILSTAERKPRIS
Modstandens melankoliLászló Krasznahorkai
273,86 DKK
Hæftet
(5)
Modstandens melankoli
Satantango
BOEGERTILSTAERKPRIS
SatantangoLászló Krasznahorkai
248,96 DKK
Hæftet
(7)
Satantango

Mere om László Krasznahorkai

Vi har hos Bog & idé flere bøger af László Krasznahorkai. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Krasznahorkai.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Satantango" udgivet af Forlaget Sisyfos - "Modstandens melankoli" udgivet af Sisyfos

Mere om László Krasznahorkais bøger

László Krasznahorkai har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Krasznahorkais bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Krasznahorkai er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

László Krasznahorkais "Satantango"

Hos Bog & idé er "Satantango" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Sisyfos.

"Modstandens melankoli" af László Krasznahorkai

Det er muligt at købe László Krasznahorkais "Modstandens melankoli" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Sisyfos, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
László Krasznahorkai