Bog & idéLauers-Kristian Kallehauge

Bøger skrevet af Lauers-Kristian Kallehauge

Læs mere om Lauers-Kristian Kallehauge
1 produkter
1 produkter
Red & White Support Crew
Red & White Support CrewLauers-Kristian Kallehauge
39,95 DKK
EBOG
(0)
Red & White Support Crew

Mere om Lauers-Kristian Kallehauge

Du kan kun finde en enkelt bog af Lauers-Kristian Kallehauge her hos Bog & idé. Det er "Red & White Support Crew". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Red & White Support Crew" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lauers-Kristian Kallehauges "Red & White Support Crew"

"Red & White Support Crew" er tilgængelig online som e-bog. Med "Red & White Support Crew" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lauers-Kristian Kallehauge skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lauers-Kristian Kallehauge