Bog & idéLaura Adeler

Bøger skrevet af Laura Adeler

Læs mere om Laura Adeler
2 produkter
2 produkter
Illustreret kogebog for by og land
Illustreret kogebog for by og landLaura Adeler
79,95 DKK
EBOG
(0)
Illustreret kogebog for by og land
Kager og dessert i hjemmet
Kager og dessert i hjemmetLaura Adeler
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kager og dessert i hjemmet

Mere om Laura Adeler

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Laura Adeler. Bogen hedder "Illustreret kogebog for by og land". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Illustreret kogebog for by og land" af Laura Adeler

"Illustreret kogebog for by og land" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Illustreret kogebog for by og land" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Laura Adeler fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Adeler