Bog & idéLaura Dixon

Bøger skrevet af Laura Dixon

Læs mere om Laura Dixon
2 produkter
2 produkter
Northwest England
Northwest EnglandLaura Dixon
119,95 DKK
HÆFTET
(0)
Northwest England
Reykjavik Handbook
Reykjavik HandbookLaura Dixon
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Reykjavik Handbook

Mere om Laura Dixon

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Laura Dixon. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dixon.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Reykjavik" udgivet af Footprint Travel Guides - "Reykjavik Handbook" i serien "Footprint Handbooks" udgivet af Footprint Travel Guides - "Northwest England " i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides

Bøger af Laura Dixon

Du kan finde tre bøger af Laura Dixon her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Laura Dixon kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Dixon inddelt i serier, og så er bøgerne udgivet af Footprint Travel Guides.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Reykjavik" af Laura Dixon

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Laura Dixon. Det er Footprint Travel Guides, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Reykjavik Handbook" af Laura Dixon

"Reykjavik Handbook" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Footprint Handbooks". Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Dixon