Bog & idéLaura Drasbæk

Bøger skrevet af Laura Drasbæk

Læs mere om Laura Drasbæk
3 produkter
3 produkter
Gunillas mand forsvandt
Gunillas mand forsvandtGunilla Söderholm
199,95 DKK
Lydbog
(0)
Gunillas mand forsvandt
Hånden på hjertet
STREAM
Hånden på hjertetPernille Kim Vørs
169,95 DKK
Lydbog
(3)
Hånden på hjertet
Five feet apart
STREAM
Five feet apartRachael Lippincott
129,95 DKK
Lydbog
(15)
Five feet apart

Mere om Laura Drasbæk

Du kan kun bestille en enkelt bog af Laura Drasbæk her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Alma med dragehjertet". Det er JP/Politikens Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Alma med dragehjertet" af Laura Drasbæk

Det er muligt at købe Laura Drasbæks "Alma med dragehjertet" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Alma med dragehjertet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er JP/Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Laura Drasbæk fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Drasbæk