Bog & idéLaura Imai Messina

Bøger skrevet af Laura Imai Messina

Læs mere om Laura Imai Messina
2 produkter
2 produkter
Linjen ved verdens kant
BOEGER50SP
Linjen ved verdens kantLaura Imai
50,00 DKK
Hæftet
(4)
Linjen ved verdens kant
Linjen ved verdens kant
STREAM
Linjen ved verdens kantLaura Imai Messina
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Linjen ved verdens kant

Mere om Laura Imai Messina

Der er flere forskellige bøger fra Laura Imai Messina på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Imai Messina.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Laura Imai Messinas bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Linjen ved verdens kant" udgivet af Grønningen 1 - "The Phone Box at the Edge of the World" udgivet af Manilla - "Linjen ved verdens kant" udgivet af Forlaget Grønningen 1

Bøger skrevet af Laura Imai Messina

Laura Imai Messina har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Laura Imai Messina bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Imai Messina er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Laura Imai Messinas "Linjen ved verdens kant"

"Linjen ved verdens kant" er til salg som lydbog. Med Laura Imai Messinas "Linjen ved verdens kant" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Grønningen 1.

Laura Imai Messina "The Phone Box at the Edge of the World"

Hos Bog & idé er "The Phone Box at the Edge of the World" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Manilla.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Imai Messina