Bog & idéLaura Marie Ringo

Bøger skrevet af Laura Marie Ringo

Læs mere om Laura Marie Ringo
1 produkter
1 produkter
Mellem os
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem osTomas Lagermand Lundme
265,56 DKK
Hæftet
(9)
Mellem os

Mere om Laura Marie Ringo

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Laura Marie Ringo. På listen nedenfor ser du de seneste af Ringos udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bilka eller interrail" i serien "Mellem os" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mellem os" udgivet af CarlsenPuls

Bøger af Laura Marie Ringo

Laura Marie Ringo har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Laura Marie Ringo bøger i forskellige formater. Ringos bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Laura Marie Ringos "Bilka eller interrail"

"Bilka eller interrail" er tilgængelig online som lydbog. Laura Marie Ringos "Bilka eller interrail" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er med i Ringos serie "Mellem os". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Mellem os" af Laura Marie Ringo

Hos Bog & idé er "Mellem os" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er CarlsenPuls, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Marie Ringo