Bog & idéLaura Smidt Hansen & Brian Dall Schyth

Bøger skrevet af Laura Smidt Hansen & Brian Dall Schyth

Læs mere om Laura Smidt Hansen & Brian Dall Schyth
1 produkter
1 produkter
Naturvidenskabelig førstehjælp
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturvidenskabelig førstehjælpLærke Smidt Gasbjerg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Naturvidenskabelig førstehjælp

Mere om Laura Smidt Hansen & Brian Dall Schyth

Du kan kun finde en enkelt bog af Laura Smidt Hansen & Brian Dall Schyth her hos Bog & idé. Bogen hedder "Naturvidenskabelig førstehjælp". Den er udgivet af FADL's Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Naturvidenskabelig førstehjælp" af Laura Smidt Hansen & Brian Dall Schyth

Hos Bog & idé er "Naturvidenskabelig førstehjælp" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Schyth, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Smidt Hansen & Brian Dall Schyth