Bog & idéLaura Tolnov Clausen

Bøger skrevet af Laura Tolnov Clausen

Læs mere om Laura Tolnov Clausen
1 produkter
1 produkter
Interview med børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Interview med børnDina Danielsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Interview med børn

Mere om Laura Tolnov Clausen

Der er bare én bog af Laura Tolnov Clausen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Interview med børn". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Interview med børn" af Laura Tolnov Clausen

Det er muligt at købe Laura Tolnov Clausens "Interview med børn" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Laura Tolnov Clausen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Tolnov Clausen