Bog & idéLauren Kate

Bøger skrevet af Lauren Kate

Læs mere om Lauren Kate
4 produkter
4 produkter
Fallen #1: De sorte skygger
STREAM
Fallen #1: De sorte skyggerLauren Kate
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Fallen #1: De sorte skygger
Fallen #4: De forsvundne levn
STREAM
Fallen #4: De forsvundne levnLauren Kate
89,95 DKK
Lydbog
(2)
Fallen #4: De forsvundne levn
Fallen #3: De fortrængte liv
STREAM
Fallen #3: De fortrængte livLauren Kate
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Fallen #3: De fortrængte liv
Fallen #2: De udstødte
STREAM
Fallen #2: De udstødteLauren Kate
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Fallen #2: De udstødte

Mere om Lauren Kate

Lauren Kate har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Kate.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fallen" i serien "Fallen-serien, noveller" udgivet af Tellerup - "De sorte skygger" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup - "De forsvundne levn " i serien "Fallen" udgivet af Tellerup - "De udstødte" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup - "De fortrængte liv" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup - "Fallen #5: De spildte årtusinder" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup.dk - "Fallen #3: De fortrængte liv" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup.dk - "Fallen #2: De udstødte" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup.dk - "Fallen #4: De forsvundne levn" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup.dk - "Fallen #1: De sorte skygger" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup.dk - "Fallen #5: De spildte årtusinder" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup A/S - "Fallen #4: De forsvundne levn" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup A/S - "Fallen - De fire valentinsdage" i serien "Fallen-serien, noveller" udgivet af Tellerup A/S - "Fallen #3: De fortrængte liv" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup A/S - "Fallen #2: De udstødte" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup A/S - "Fallen #1: De sorte skygger" i serien "Fallen" udgivet af Tellerup A/S

Mere om Lauren Kates bøger

Du kan finde 16 bøger af Lauren Kate her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Lauren Kate kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Kate skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fallen" af Lauren Kate

Det er muligt at købe Lauren Kates "Fallen" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Fallen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Kates serie "Fallen-serien, noveller". Det er Tellerup, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"De sorte skygger" af Lauren Kate

Hos Bog & idé er "De sorte skygger" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "De sorte skygger" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Kates serie "Fallen". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tellerup.
Detaljer
Fulde navn:
Lauren Kate