Bog & idéLaurie Breton

Bøger skrevet af Laurie Breton

Læs mere om Laurie Breton
1 produkter
1 produkter
Dødelige løgne
Dødelige løgneLaurie Breton
29,95 DKK
EBOG
(0)
Dødelige løgne

Mere om Laurie Breton

Der er kun én bog af Laurie Breton tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Dødelige løgne". Det er Harlequin, der har udgivet den på dansk. "Dødelige løgne" er desuden en del af serien "Bestseller".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Laurie Bretons "Dødelige løgne"

"Dødelige løgne" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Bretons serie "Bestseller". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Breton, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Laurie Breton