Bog & idéLauritz Petersen m.fl.

Bøger skrevet af Lauritz Petersen m.fl.

Læs mere om Lauritz Petersen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Proletar
ProletarLauritz Petersen m.fl.
149,95 DKK
EBOG
(1)
Proletar

Mere om Lauritz Petersen m.fl.

Du kan kun købe en enkelt bog af Lauritz Petersen m.fl. her hos Bog & idé. Det er "Proletar". Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har udgivet den på dansk. "Proletar" er desuden tilknyttet serien "Bureauets lommebibliotek".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lauritz Petersen m.fl.s "Proletar"

Det er muligt at købe Lauritz Petersen m.fl.s "Proletar" som ebog. Med "Proletar" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Petersen m.fl.s serie "Bureauets lommebibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Petersen m.fl., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lauritz Petersen m.fl.