Bog & idéLawrence Block

Bøger skrevet af Lawrence Block

Læs mere om Lawrence Block
4 produkter
4 produkter
På knivens æg
På knivens ægLawrence Block
79,95 DKK
EBOG
(0)
På knivens æg
Dansen i slagtehuset
Dansen i slagtehusetLawrence Block
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dansen i slagtehuset
På knivens æg
STREAM
På knivens ægLawrence Block
99,95 DKK
Lydbog
(0)
På knivens æg
Dansen i slagtehuset
STREAM
Dansen i slagtehusetLawrence Block
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Dansen i slagtehuset

Mere om Lawrence Block

Der er flere bøger skrevet af Lawrence Block til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Blocks seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På knivens æg" i serien "Matthew Scudder-serien" udgivet af SAGA Egmont - "På knivens æg" i serien "Matthew Scudder-serien" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansen i slagtehuset " i serien "Matthew Scudder-serien" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansen i slagtehuset" i serien "Matthew Scudder-serien" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Djævelen ved at du er død" i serien "Matt Scudder" udgivet af Klim - "Dansen i slagtehuset" i serien "Matt Scudder" udgivet af Klim

Bøger af Lawrence Block

Lawrence Block har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Lawrence Block kan købes i et udvalg af formater. Lawrence Block bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lawrence Blocks "På knivens æg"

"På knivens æg" er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "På knivens æg" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Blocks serie "Matthew Scudder-serien". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"På knivens æg" af Lawrence Block

Det er muligt at købe Lawrence Blocks "På knivens æg" som lydbog. Når du køber "På knivens æg" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Blocks serie "Matthew Scudder-serien". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lawrence Block