Bog & idéLe Blanc

Bøger skrevet af Le Blanc

Læs mere om Le Blanc
1 produkter
1 produkter
1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland
1917 - Revolution og kontrarevolution i RuslandSørensen
99,95 DKK
Paperback
(0)
1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland

Mere om Le Blanc

Hvis du søger en bog fra Le Blanc, kan du vælge i mellem et stort udbud til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Blancs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland" udgivet af Solidaritet - "Trotskij" udgivet af Solidaritet

Le Blancs bøger

Du kan finde to bøger af Le Blanc her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Blancs bøger som paperback. Blancs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Solidaritet.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Le Blancs "1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland"

"1917 - Revolution og kontrarevolution i Rusland" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Solidaritet.

"Trotskij" af Le Blanc

Det er muligt at købe Le Blancs "Trotskij" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Solidaritet.
Detaljer
Fulde navn:
Le Blanc