Bog & idéLe Tendre

Bøger skrevet af Le Tendre

Læs mere om Le Tendre
3 produkter
3 produkter
Jerome K. Jerome Bloche 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jerome K. Jerome Bloche 1Dodier
165,96 DKK
Indbundet
(1)
Jerome K. Jerome Bloche 1
Jerome K. Jerome Bloche 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jerome K. Jerome Bloche 2Dodier
165,96 DKK
Indbundet
(2)
Jerome K. Jerome Bloche 2
Jerome K. Jerome Bloche 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jerome K. Jerome Bloche 3Dodier
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Jerome K. Jerome Bloche 3

Mere om Le Tendre

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Le Tendre. På listen nedenfor finder du Tendres nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jagten på tidsfuglen 10" udgivet af Faraos Cigarer - "Rigaen" i serien "Jagten på tidsfuglen" udgivet af Carlsen Comics - "Redens vogter " i serien "Jagten på tidsfuglen" udgivet af Carlsen Comics - "Jagten på tidsfuglen" udgivet af Kazoom - "Ramors konkylie" i serien "Jagten på tidsfuglen" udgivet af Carlsen Comics - "Jerome K. Jerome Bloche 3" i serien "Jerome K. Jerome Bloche" udgivet af Forlaget Zoom - "De glemtes tempel" i serien "Jagten på tidsfuglen" udgivet af Carlsen Comics - "Jerome K. Jerome Bloche 2" i serien "Jerome K. Jerome Bloche" udgivet af Forlaget Zoom - "Jerome K. Jerome Bloche 1" i serien "Jerome K. Jerome Bloche" udgivet af Forlaget Zoom - "Jagten på Tidsfuglen 8" i serien "Jagten på tidsfuglen" udgivet af Cobolt - "Jagten på tidsfuglen 7: Rigaens vej" i serien "Jagten på tidsfuglen" udgivet af Cobolt - "Jagten på tidsfuglen 6: Gudernes magiske bog" i serien "Jagten på tidsfuglen" udgivet af Cobolt - "Javin" i serien "Jagten på tidsfuglen" udgivet af Carlsen Comics

Mere om Le Tendres bøger

Le Tendre har 13 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Le Tendre kommer i flere forskellige formater. Tendre har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jagten på tidsfuglen 10" af Le Tendre

Det er muligt at købe Le Tendres "Jagten på tidsfuglen 10" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Faraos Cigarer, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Rigaen" af Le Tendre

Hos Bog & idé er "Rigaen" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Jagten på tidsfuglen". Det er Carlsen Comics, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Le Tendre