Bog & idéLea Lund

Bøger skrevet af Lea Lund

Læs mere om Lea Lund
8 produkter
8 produkter
Kort & godt om LÆRING
Kort & godt om LÆRINGAne Qvortrup
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Kort & godt om LÆRING
Didaktisk skoleledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktisk skoleledelseLea Lund
251,96 DKK
Hæftet
(1)
Didaktisk skoleledelse
Didaktikhåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DidaktikhåndbogenHans Jørgen Kristensen
458,96 DKK
Bog
(1)
Didaktikhåndbogen
Kort & godt om DIDAKTIK
Kort & godt om DIDAKTIKLea Lund
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Kort & godt om DIDAKTIK
Didaktisk refleksion
Didaktisk refleksionLea Lund
259,95 DKK
EBOG
(2)
Didaktisk refleksion
Nye kompetencer i gymnasiet
Nye kompetencer i gymnasietLea Lund
499,95 DKK
EBOG
(0)
Nye kompetencer i gymnasiet
Empirisk didaktik
Empirisk didaktikLea Lund
339,95 DKK
EBOG
(0)
Empirisk didaktik
Didaktisk skoleledelse
Didaktisk skoleledelseLea Lund
219,95 DKK
EBOG
(1)
Didaktisk skoleledelse

Mere om Lea Lund

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Lea Lund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lunds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelsens didaktiske positionering – didaktiske roller og det pædagogiske paradoks" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Nye kompetencer i gymnasiet" udgivet af Frydenlund - "Kort & godt om DIDAKTIK" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Didaktisk refleksion" udgivet af Dafolo A/S - "Empirisk didaktik" udgivet af Dafolo A/S - "Formålsdrevet uddannelse og undervisning" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Lærererfaringer og gode råd" i serien "ROK - relationskompetence og klasseledelse i gymnasiet" udgivet af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, Aarhus Universitet - "Lærerens verden" udgivet af Aarhus Universitet, Institut for Uddannelse og Pædagogik - "Empirisk didaktik" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Didaktisk refleksion" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Metodefetichismen på retur i dansk pædagogik?" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Didaktikhåndbogen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lea Lund

Du kan finde 12 bøger af Lea Lund her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Lunds bøger fås i forskellige formater. Lund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lea Lunds "Ledelsens didaktiske positionering – didaktiske roller og det pædagogiske paradoks"

"Ledelsens didaktiske positionering – didaktiske roller og det pædagogiske paradoks" er tilgængelig som ebog. Med "Ledelsens didaktiske positionering – didaktiske roller og det pædagogiske paradoks" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Nye kompetencer i gymnasiet" af Lea Lund

Det er muligt at købe Lea Lunds "Nye kompetencer i gymnasiet" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Lea Lund