Bog & idéLea Nor

Bøger skrevet af Lea Nor

Læs mere om Lea Nor
1 produkter
1 produkter
Læg din pote i min
STREAM
Læg din pote i minLea Nor
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Læg din pote i min

Mere om Lea Nor

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lea Nor. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læg din pote i min" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Læg din pote i min" udgivet af Muusmann Forlag

Lea Nors bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lea Nor hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Lea Nor bøger i samtlige formater. Nors bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lea Nors "Læg din pote i min"

"Læg din pote i min" er tilgængelig online som lydbog. Du kan derudover altid have "Læg din pote i min" af Lea Nor med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Lea Nor "Læg din pote i min"

Det er muligt at købe Lea Nors "Læg din pote i min" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lea Nor