Bog & idéLea Ypi

Bøger skrevet af Lea Ypi

Læs mere om Lea Ypi
1 produkter
1 produkter
Fri
FriLea Ypi
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Fri

Mere om Lea Ypi

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Lea Ypi. Bogen har titlen "Fri". Det er Informations Forlag, der har publiceret den på dansk. "Fri" er desuden en del af serien "{"stringMap":{"da":"Bibliotek for ny kunstteori "}}".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lea Ypis "Fri"

Hos Bog & idé er "Fri" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Ypis serie "{"stringMap":{"da":"Bibliotek for ny kunstteori "}}". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.

Endnu en af Lea Ypi skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lea Ypi