Bog & idéLeander Kahney

Bøger skrevet af Leander Kahney

Læs mere om Leander Kahney
4 produkter
4 produkter
Jony Ive - manden bag Apples design
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jony Ive - manden bag Apples designLeander Kahney
207,46 DKK
Paperback
(0)
Jony Ive - manden bag Apples design
Jony Ive
Jony Ive - Manden bag ApplesLeander Kahney
259,95 DKK
EBOG
(0)
Jony Ive - Manden bag Apples
Steve Jobs
BOEGERTILSTAERKPRIS
Steve JobsLeander Kahney
82,96 DKK
PAPERBACK
(0)
Steve Jobs
Steve Jobs - manden bag Apple
Steve Jobs - manden bag AppleLeander Kahney
279,95 DKK
EBOG
(0)
Steve Jobs - manden bag Apple

Mere om Leander Kahney

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Leander Kahney. På listen nedenfor ser du de seneste af Kahneys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Steve Jobs" udgivet af Libris - "Steve Jobs - manden bag Apple" udgivet af Libris Media A/s - "Jony Ive - Manden bag Apples" udgivet af Libris Media Aps - "Jony Ive" udgivet af Libris Business - "Steve Jobs" udgivet af Libris Business

Bøger af Leander Kahney

Leander Kahney har fem bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Leander Kahney bøger i et udvalg af formater. Kahneys bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Steve Jobs" af Leander Kahney

Hos Bog & idé er "Steve Jobs" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Libris, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Leander Kahney "Steve Jobs - manden bag Apple"

"Steve Jobs - manden bag Apple" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Steve Jobs - manden bag Apple" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Libris Media A/s.
Detaljer
Fulde navn:
Leander Kahney