Bog & idéLee Child

Bøger skrevet af Lee Child

Læs mere om Lee Child
3 produkter
3 produkter
Falske værdier
Falske værdierLee Child
149,95 DKK
EBOG
(4)
Falske værdier
Intet mellemnavn
Intet mellemnavnLee Child
149,95 DKK
EBOG
(4)
Intet mellemnavn
En mand går ind på en bar - Alt optaget
En mand går ind på en bar - Alt optagetLee Child
59,95 DKK
EBOG
(0)
En mand går ind på en bar - Alt optaget

Mere om Lee Child

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af Lee Child. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Child.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En mand går ind på en bar - Alt optaget" i serien "Jack Reacher" udgivet af Jentas - "Intet mellemnavn" i serien "Jack Reacher bøger" udgivet af Jentas - "Falske værdier " i serien "Jack Reacher bøger" udgivet af Jentas

Mere om Lee Childs bøger

Lee Child har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Child kommer blot som ebog. Derudover er bøgerne fra Child inddelt i serier, og er publiceret af følgende forlag: Jentas.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lee Childs "En mand går ind på en bar - Alt optaget"

"En mand går ind på en bar - Alt optaget" er tilgængelig som ebog. Med "En mand går ind på en bar - Alt optaget" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Childs serie "Jack Reacher". Det er Jentas, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Intet mellemnavn" af Lee Child

"Intet mellemnavn" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Intet mellemnavn" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Childs serie "Jack Reacher bøger". Det er Jentas, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lee Child