Bog & idéLee S. Shulman og Lotte Tangaa Tjalve

Bøger skrevet af Lee S. Shulman og Lotte Tangaa Tjalve

Læs mere om Lee S. Shulman og Lotte Tangaa Tjalve
1 produkter
1 produkter
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk videnMorten Rask Petersen
485,96 DKK
Paperback
(0)
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden

Mere om Lee S. Shulman og Lotte Tangaa Tjalve

Lee S. Shulman og Lotte Tangaa Tjalve har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden". Den er udgivet af Dafolo på dansk. "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" er desuden en del af serien "Undervisning og læring".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" af Lee S. Shulman og Lotte Tangaa Tjalve

"Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Tjalves serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lee S. Shulman og Lotte Tangaa Tjalve skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lee S. Shulman og Lotte Tangaa Tjalve