Bog & idéLeena Eskelinen

Bøger skrevet af Leena Eskelinen

Læs mere om Leena Eskelinen
1 produkter
1 produkter
Potentialer i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Potentialer i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Potentialer i socialt arbejde

Mere om Leena Eskelinen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Leena Eskelinen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Eskelinen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ADHD-problematikkens sociale aspekter" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Ældres arbejdsmiljø og dets betydning for produktiviteten " i serien "Arbejdsmiljøfondets forskningsrapporter" udgivet af AKF, Amternes og Kommunernes Forskningsinstitut Arbejdsmiljøfondet - "Potentialer i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Potentialer i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Leena Eskelinens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Leena Eskelinen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Eskelinens bøger kommer i samtlige formater. Eskelinens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Leena Eskelinens "ADHD-problematikkens sociale aspekter"

Det er muligt at købe Leena Eskelinens "ADHD-problematikkens sociale aspekter" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "ADHD-problematikkens sociale aspekter" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

"Ældres arbejdsmiljø og dets betydning for produktiviteten " af Leena Eskelinen

Hos Bog & idé er "Ældres arbejdsmiljø og dets betydning for produktiviteten " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Eskelinens serie "Arbejdsmiljøfondets forskningsrapporter". Det er AKF, Amternes og Kommunernes Forskningsinstitut Arbejdsmiljøfondet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leena Eskelinen