Bog & idéLEGO

Bøger skrevet af LEGO

Læs mere om LEGO
2 produkter
2 produkter
Den store bog med LEGO ideer
Den store bog med LEGO ideerLEGO
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Den store bog med LEGO ideer
LEGO - Vores fantastiske planet
LEGO - Vores fantastiske planetLEGO
369,95 DKK
Indbundet
(0)
LEGO - Vores fantastiske planet

Mere om LEGO

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af LEGO. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra -.
Bøgerne fra LEGO kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Memorias de Idhún I: La Resistencia" i serien "Memorias de Idhún" udgivet af SAGA Egmont - "Den ultimative bog om LEGO® Star Wars™" i serien "LEGO©||Star Wars" udgivet af Forlaget Alvilda - "Den ultimative bog om LEGO® Star Wars™ " i serien "LEGO©||Star Wars" udgivet af Forlaget Alvilda - "LEGO® Star Wars™ - Byg dit eget eventyr" i serien "LEGO bøger||Star Wars" udgivet af Forlaget Alvilda - "Dolly" i serien "Candy-girls" udgivet af Arboris - "LEGO Star Wars figurleksikon" i serien "Star Wars" udgivet af Forlaget Alvilda - "Den ultimative stickerbog om LEGO Star Wars (2) - Vælg side nu!" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger||Star Wars" udgivet af Forlaget Alvilda - "Den ultimative stickerbog om LEGO Star Wars" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger||Star Wars" udgivet af Forlaget Alvilda - "LEGO friends figurleksikon" i serien "LEGO bøger" udgivet af Alvilda - "LEGO legends of Chima - bogen om CHI" i serien "LEGO bøger" udgivet af Alvilda - "LEGO Chima Brickmaster Jagten på Chi" i serien "LEGO bøger" udgivet af Alvilda - "LEGO Star Wars Brickmaster 2 - Kampen om de stjålne krystaller" i serien "LEGO Star Wars||Star Wars" udgivet af Forlaget Alvilda - "Venindebogen" i serien "LEGO bøger" udgivet af Alvilda - "Kundeservice på nettet" udgivet af Eget forlag - "Dirigent og Generalforsamling" udgivet af Thomson Reuters - "Gruppesøgsmål" udgivet af Thomson - "Dolly " i serien "Candy-girls" udgivet af Arboris - "LEGO Friends - Byg dit eget eventyr" i serien "LEGO bøger" udgivet af Forlaget Alvilda

LEGO's bøger

LEGO har 18 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe LEGO bøger i forskellige formater. LEGO bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

LEGO's "Memorias de Idhún I: La Resistencia"

Hos Bog & idé er "Memorias de Idhún I: La Resistencia" tilgængelig som lydbog. LEGO's "Memorias de Idhún I: La Resistencia" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Memorias de Idhún". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

LEGO "Den ultimative bog om LEGO® Star Wars™"

Det er muligt at købe LEGO's "Den ultimative bog om LEGO® Star Wars™" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er en del af -s serie "LEGO©||Star Wars". Det er Forlaget Alvilda, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
LEGO