Bog & idéLeia Falkenberg Larsen

Bøger skrevet af Leia Falkenberg Larsen

Læs mere om Leia Falkenberg Larsen
4 produkter
4 produkter
Hende
HendeLeia Falkenberg Larsen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Hende
Emma's dagbog
Emma's dagbogLeia Falkenberg Larsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Emma's dagbog
Hende
HendeLeia Falkenberg Larsen
69,95 DKK
Paperback
(0)
Hende
Crisis Z
Crisis ZLeia Falkenberg Larsen
99,95 DKK
Paperback
(0)
Crisis Z

Mere om Leia Falkenberg Larsen

Der er flere forskellige bøger af Leia Falkenberg Larsen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hende" udgivet af Books on Demand - "Hende" udgivet af Books on Demand - "Emma's dagbog" udgivet af Books on Demand - "Emma's dagbog" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Leia Falkenberg Larsen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Leia Falkenberg Larsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Leia Falkenberg Larsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hende" af Leia Falkenberg Larsen

Det er muligt at købe Leia Falkenberg Larsens "Hende" som ebog. Med "Hende" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Leia Falkenberg Larsen "Hende"

"Hende" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leia Falkenberg Larsen