Bog & idéLeif A. Helgesen

Bøger skrevet af Leif A. Helgesen

Læs mere om Leif A. Helgesen
1 produkter
1 produkter
Menneskets dimensjoner : lærebok i psykologi
Menneskets dimensjoner : lærebok i psykologiLeif A. Helgesen
799,95 DKK
Hæftet
(0)
Menneskets dimensjoner : lærebok i psykologi

Mere om Leif A. Helgesen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Leif A. Helgesen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Helgesens bogudgivelser.
Bøgerne fra Leif A. Helgesen kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Menneskets dimensjoner : lærebok i psykologi" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Menneskets dimensjoner" udgivet af Cappelen Damm Akademisk

Bøger skrevet af Leif A. Helgesen

Du kan bestille to bøger af Leif A. Helgesen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Helgesens bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Helgesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Leif A. Helgesens "Menneskets dimensjoner : lærebok i psykologi"

Hos Bog & idé er "Menneskets dimensjoner : lærebok i psykologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Leif A. Helgesen "Menneskets dimensjoner"

Det er muligt at købe Leif A. Helgesens "Menneskets dimensjoner" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm Akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Leif A. Helgesen