Bog & idéLeif Aidt

Bøger skrevet af Leif Aidt

Læs mere om Leif Aidt
1 produkter
1 produkter
UMIAT–Gustav Holms konebådsekspedition til Østgrønland 1883-85
UMIAT–Gustav Holms konebådsekspedition til Østgrønland 1883-85Leif Aidt
179,95 DKK
Indbundet
(0)
UMIAT–Gustav Holms konebådsekspedition til Østgrønland 1883-85

Mere om Leif Aidt

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Leif Aidt. På listen nedenfor finder du Aidts seneste bøger.
Bøgerne fra Leif Aidt kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Misigssût" udgivet af Dacapo - "Sunnia kalippoq" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Sonja kalippoq" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag

Bøger skrevet af Leif Aidt

Leif Aidt har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Aidt som indbundet. Bøgerne af Aidt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Leif Aidts "Misigssût"

Hos Bog & idé er "Misigssût" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Dacapo, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Leif Aidt "Sunnia kalippoq"

Det er muligt at købe Leif Aidts "Sunnia kalippoq" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på kal.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Aidt