Bog & idéLeif Andresen

Bøger skrevet af Leif Andresen

Læs mere om Leif Andresen
1 produkter
1 produkter
Dansk Litteraturforskning i det 21. århundrede
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk Litteraturforskning i det 21. århundredeAage Jørgensen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk Litteraturforskning i det 21. århundrede

Mere om Leif Andresen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Leif Andresen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andresen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Leif Andresens bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Praksisregler for søgeveje" udgivet af Styrelsen for Bibliotek og Medier - "Praksisregler for søgeveje" udgivet af Biblioteksstyrelsen - "Folkebiblioteker i tal" udgivet af Kulturstyrelsen - "Dansk litteraturforskning i det 21. århundrede" udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤i kommission hos Museum Tusculanum

Bøger af Leif Andresen

Du kan finde fire bøger af Leif Andresen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Andresens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Andresen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Leif Andresens "Praksisregler for søgeveje"

Hos Bog & idé er "Praksisregler for søgeveje" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Leif Andresen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Styrelsen for Bibliotek og Medier.

"Praksisregler for søgeveje" af Leif Andresen

Det er muligt at købe Leif Andresens "Praksisregler for søgeveje" som pdf. Endnu en af Leif Andresen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Biblioteksstyrelsen.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Andresen