Bog & idéLeif Askland

Bøger skrevet af Leif Askland

Læs mere om Leif Askland
1 produkter
1 produkter
Børns opvækst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børns opvækstLeif Askland og Svein Ole Sataøen
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Børns opvækst

Mere om Leif Askland

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Leif Askland. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Asklands udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Leif Asklands bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Utviklingspsykologiske perspektiv på barns oppvekst" udgivet af Gyldendal akademisk - "Børns opvækst" udgivet af Gyldendal - "Køn i børnehøjde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Leif Asklands bøger

Du kan finde tre bøger af Leif Askland her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Leif Askland bøger i flere forskellige formater. Asklands bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Utviklingspsykologiske perspektiv på barns oppvekst" af Leif Askland

Hos Bog & idé er "Utviklingspsykologiske perspektiv på barns oppvekst" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal akademisk.

"Børns opvækst" af Leif Askland

Det er muligt at købe Leif Asklands "Børns opvækst" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Askland