Bog & idéLeif Blædel

Bøger skrevet af Leif Blædel

Læs mere om Leif Blædel
4 produkter
4 produkter
Et forår i Minefeltet
Et forår i MinefeltetLeif Blædel
69,95 DKK
EBOG
(0)
Et forår i Minefeltet
En jæger gik at smage
En jæger gik at smageLeif Blædel
69,95 DKK
EBOG
(0)
En jæger gik at smage
Sagen om Fanny Hill
Sagen om Fanny HillLeif Blædel
49,95 DKK
EBOG
(0)
Sagen om Fanny Hill
Z det blev virkelighed
Z det blev virkelighedLeif Blædel
49,95 DKK
EBOG
(0)
Z det blev virkelighed

Mere om Leif Blædel

Der er mange bøger fra Leif Blædel tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Blædels udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sagen om Fanny Hill" udgivet af SAGA Egmont - "Et forår i Minefeltet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Et forår i Minefeltet " udgivet af Sara-B

Bøger skrevet af Leif Blædel

Leif Blædel har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Leif Blædel kommer i udvalgte formater. Blædels bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sagen om Fanny Hill" af Leif Blædel

"Sagen om Fanny Hill" er tilgængelig som ebog. Med "Sagen om Fanny Hill" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Et forår i Minefeltet" af Leif Blædel

Hos Bog & idé er "Et forår i Minefeltet" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Et forår i Minefeltet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Blædel