Bog & idéLeif Bøgh-Sørensen

Bøger skrevet af Leif Bøgh-Sørensen

Læs mere om Leif Bøgh-Sørensen
5 produkter
5 produkter
Konserveringsteknik 1
Konserveringsteknik 1Leif Bøgh-Sørensen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Konserveringsteknik 1
Tørring af levnedsmidler
Tørring af levnedsmidlerLeif Bøgh-Sørensen
24,95 DKK
EBOG
(0)
Tørring af levnedsmidler
Frysning
FrysningLeif Bøgh-Sørensen
38,95 DKK
PDF
(0)
Frysning
Køling
KølingLeif Bøgh-Sørensen
33,95 DKK
PDF
(0)
Køling
Konserveringsteknik 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Konserveringsteknik 2Leif Bøgh-Sørensen
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Konserveringsteknik 2

Mere om Leif Bøgh-Sørensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Leif Bøgh-Sørensen. På listen nedenfor har du de seneste af Bøgh-Sørensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varmekonservering" i serien "Konserveringsteknik 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Konserveringsteknik" udgivet af Samfundslitteratur - "Fermentering " i serien "Konserveringsteknik 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Røgning" i serien "Konserveringsteknik 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Konserveringsteknik" udgivet af Samfundslitteratur - "Kuldeteknologi" i serien "Konserveringsteknik 1" udgivet af Biofolia - "Tørring af levnedsmidler" i serien "Konserveringsteknik 2" udgivet af Biofolia - "Emballage" i serien "Konserveringsteknik 1" udgivet af Biofolia - "Frysning" i serien "Konserveringsteknik 1" udgivet af Samfundslitteratur - "Køling" i serien "Konserveringsteknik 1" udgivet af Biofolia - "Konserveringsteknik 1" udgivet af DSR Forlag - "Konserveringsteknik 2" udgivet af DSR forlag

Mere om Leif Bøgh-Sørensens bøger

Leif Bøgh-Sørensen har 12 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Leif Bøgh-Sørensen kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Bøgh-Sørensen lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Leif Bøgh-Sørensens "Varmekonservering"

Det er muligt at købe Leif Bøgh-Sørensens "Varmekonservering" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Bøgh-Sørensen, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "Konserveringsteknik 2". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Leif Bøgh-Sørensen "Konserveringsteknik"

Hos Bog & idé er "Konserveringsteknik" tilgængelig som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Bøgh-Sørensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Bøgh-Sørensen