Bog & idéLeif Christian Sigvardt

Bøger skrevet af Leif Christian Sigvardt

Læs mere om Leif Christian Sigvardt
2 produkter
2 produkter
Brandene på Seden Skole
Brandene på Seden SkoleLeif Christian Sigvardt
39,95 DKK
EBOG
(0)
Brandene på Seden Skole
Drab i et homoseksuelt miljø
Drab i et homoseksuelt miljøLeif Christian Sigvardt
39,95 DKK
EBOG
(0)
Drab i et homoseksuelt miljø

Mere om Leif Christian Sigvardt

Leif Christian Sigvardt har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Sigvardts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brandene på Seden Skole" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Drab i et homoseksuelt miljø" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Leif Christian Sigvardt

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Leif Christian Sigvardt hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Sigvardts bøger kommer kun som e-bog. Sigvardts bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Leif Christian Sigvardts "Brandene på Seden Skole"

Det er muligt at købe Leif Christian Sigvardts "Brandene på Seden Skole" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Brandene på Seden Skole" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Leif Christian Sigvardt "Drab i et homoseksuelt miljø"

"Drab i et homoseksuelt miljø" kan købes som e-bog. Hvis du køber "Drab i et homoseksuelt miljø" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Sigvardts serie "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Christian Sigvardt