Bog & idéLeif Dalgaard

Bøger skrevet af Leif Dalgaard

Læs mere om Leif Dalgaard
4 produkter
4 produkter
Myterne og Picasso
Myterne og PicassoLeif Dalgaard
59,95 DKK
EBOG
(0)
Myterne og Picasso
Min kulturelle opvækst i Hørsholm
Min kulturelle opvækst i HørsholmLeif Dalgaard
79,95 DKK
EBOG
(0)
Min kulturelle opvækst i Hørsholm
Ode til Hendes Majestæt Dronningen
Ode til Hendes Majestæt DronningenLeif Dalgaard
59,95 DKK
EBOG
(0)
Ode til Hendes Majestæt Dronningen
Van Gogh og sanserne
Van Gogh og sanserneLeif Dalgaard
79,95 DKK
EBOG
(0)
Van Gogh og sanserne

Mere om Leif Dalgaard

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Leif Dalgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dalgaard.
Bøgerne fra Leif Dalgaard kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den musiske kompetence " udgivet af Engstrøm og Sødring - "Myterne og Picasso" udgivet af Eget forlag¤i kommission hos Underskoven - "Min kulturelle opvækst i Hørsholm" udgivet af Underskoven - "Ode til Hendes Majestæt Dronningen" udgivet af Leif Dalgaard¤i kommission hos Underskoven - "Van Gogh og sanserne" udgivet af Eget forlag¤i kommission hos Underskoven - "Niels Reumert og keramikken" udgivet af Boggalleriet - "Francis Bacon" udgivet af Boggalleriet - "Den . kulturelle køkkenhave" udgivet af Boggalleriet - "Zinc titanium white" udgivet af Boggalleriet - "Niels Reumert - en kunstner i Berlin" udgivet af Boggalleriet - "Den mytologiske pensel" udgivet af Boggalleriet

Bøger af Leif Dalgaard

Der er 11 tilgængelige bøger af Leif Dalgaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Dalgaards bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Dalgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leif Dalgaards "Den musiske kompetence "

Det er muligt at købe Leif Dalgaards "Den musiske kompetence " som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Engstrøm og Sødring, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Myterne og Picasso" af Leif Dalgaard

"Myterne og Picasso" findes på den digitale boghylde som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Myterne og Picasso" på din enhed og begynde at læse. Det er Eget forlag¤i kommission hos Underskoven, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Dalgaard