Bog & idéLeif Gerward

Bøger skrevet af Leif Gerward

Læs mere om Leif Gerward
1 produkter
1 produkter
Materialebogen
MaterialebogenH.C. Dam
699,95 DKK
(0)
Materialebogen

Mere om Leif Gerward

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Leif Gerward. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Gerward.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materialebogen" udgivet af Akademisk Forlag - "Spektrum" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Leif Gerward

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Leif Gerward hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Leif Gerward bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Gerward er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Materialebogen" af Leif Gerward

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Leif Gerward. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Spektrum" af Leif Gerward

Hos Bog & idé er "Spektrum" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Gerward