Bog & idéLeif Gjerstad (red.)

Bøger skrevet af Leif Gjerstad (red.)

Læs mere om Leif Gjerstad (red.)
1 produkter
1 produkter
Nevropsykiatri : metoder og kliniske perspektiver
Nevropsykiatri : metoder og kliniske perspektiverTormod Fladby
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Nevropsykiatri : metoder og kliniske perspektiver

Mere om Leif Gjerstad (red.)

Du kan kun købe en enkelt bog af Leif Gjerstad (red.) her hos Bog & idé. Det er "Nevropsykiatri : metoder og kliniske perspektiver". Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet den på norsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leif Gjerstad (red.)s "Nevropsykiatri : metoder og kliniske perspektiver"

Det er muligt at købe Leif Gjerstad (red.)s "Nevropsykiatri : metoder og kliniske perspektiver" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.

Endnu en af Leif Gjerstad (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Gjerstad (red.)