Bog & idéLeif Grane

Bøger skrevet af Leif Grane

Læs mere om Leif Grane
1 produkter
1 produkter
Confessio Augustana
BOEGERTILSTAERKPRIS
Confessio AugustanaLeif Grane
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Confessio Augustana

Mere om Leif Grane

Der er flere bøger skrevet af Leif Grane tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Grane.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Confessio Augustana" udgivet af Eksistensen - "Kristendommen i historien " i serien "Kirkehistoriske studier¤3. række" udgivet af Institut for Kirkehistorie, Københavns Universitet¤C.A. Reitzel - "Den uberegnelige Luther " i serien "Kirkehistoriske studier¤3. række" udgivet af Gad - "Confessio Augustana" udgivet af Anis

Bøger af Leif Grane

Leif Grane har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Granes bøger som hæftet. Leif Grane bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Confessio Augustana" af Leif Grane

"Confessio Augustana" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kristendommen i historien " af Leif Grane

"Kristendommen i historien " kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Kirkehistoriske studier¤3. række". Det er Institut for Kirkehistorie, Københavns Universitet¤C.A. Reitzel, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Grane