Bog & idéLeif Gunnar Engedal

Bøger skrevet af Leif Gunnar Engedal

Læs mere om Leif Gunnar Engedal
1 produkter
1 produkter
Religionspsykologi
ReligionspsykologiKnut A. Hestad m.fl
749,95 DKK
Hæftet
(0)
Religionspsykologi

Mere om Leif Gunnar Engedal

Der er mange bøger fra Leif Gunnar Engedal på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Engedal.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Leif Gunnar Engedals bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Udvikling og vækst" i serien "Lederserien" udgivet af Juniorforlaget - "Religionspsykologi" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger skrevet af Leif Gunnar Engedal

Du kan købe to bøger af Leif Gunnar Engedal her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Engedal fås kun som hæftet. Engedals bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leif Gunnar Engedals "Udvikling og vækst"

Hos Bog & idé er "Udvikling og vækst" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Lederserien". Det er Juniorforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Religionspsykologi" af Leif Gunnar Engedal

"Religionspsykologi" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Gunnar Engedal