Bog & idéLeif G.W. Persson

Bøger skrevet af Leif G.W. Persson

Læs mere om Leif G.W. Persson
4 produkter
4 produkter
Bombemageren og hans kvinde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bombemageren og hans kvindeLeif G.W. Persson
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Bombemageren og hans kvinde
Bombmakaren och hans kvinna
Bombmakaren och hans kvinnaLeif G.W. Persson
99,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Bombmakaren och hans kvinna
Bombmakaren och hans kvinna
Bombmakaren och hans kvinnaLeif G.W. Persson
179,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Bombmakaren och hans kvinna
Grisfesten
GrisfestenLeif G.W. Persson
99,95 DKK
Paperback
(0)
Grisfesten

Mere om Leif G.W. Persson

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Leif G.W. Persson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Perssons seneste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Leif G.W. Perssons bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gustavs grabb" udgivet af Albert Bonniers Förlag - "Kan man dö två gånger?" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Grisfesten" udgivet af Bonnier Pocket - "Mellan sommarens längtan och vinterns köld" udgivet af Bonnier Pocket - "Bombmakaren och hans kvinna" udgivet af Bonnier Pocket - "Bombmakaren och hans kvinna" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Gustavs grabb" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Den döende detektiven" udgivet af Bonnier Pocket - "Den döende detektiven" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Den döende detektiven" udgivet af Albert Bonniers Förlag - "Faller fritt som i en dröm" udgivet af Bonnier Pocket - "Faller fritt som i en dröm" udgivet af Albert Bonnier - "Faller fritt som i en dröm" udgivet af Albert Bonnier - "Den döende detektiven" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Gustavs grabb : berättelsen om min klassresa" udgivet af Bonnier Pocket - "Bombemageren og hans kvinde" udgivet af Modtryk

Bøger skrevet af Leif G.W. Persson

Der er 16 tilgængelige udgivelser af Leif G.W. Persson hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Perssons bøger kommer i udvalgte formater. Perssons bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gustavs grabb" af Leif G.W. Persson

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Leif G.W. Persson. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Albert Bonniers Förlag.

"Kan man dö två gånger?" af Leif G.W. Persson

"Kan man dö två gånger?" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Albert Bonniers förlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Leif G.W. Persson